Ons Team

Ons team bestaat uit een hechte groep enthousiaste en professionele fysiotherapeuten. Wij zijn veelzijdig en dit ziet u terug in de verschillende specialisaties en aandachtsgebieden. Wij gaan ervan uit dat voor iedere klacht een passende behandeling mogelijk is. Een goede samenwerking tussen de collega’s is daarbij van groot belang. Op die manier kunnen wij gebruik maken van elkaars expertise en u de beste behandeling geven.

Wij investeren veel in opleiding en bijscholing om de laatste ontwikkelingen toe te kunnen passen en u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Er zijn ondertussen meerdere collega’s voor een specialisatie afgestudeerd en mogen zich master noemen.

 Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het BIG register, het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en voor de specialisaties in het deel register voor specialisaties. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen zoals deze door onze beroepsgroep het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) zijn gesteld.

Daarnaast is een team niets zonder een goede ondersteuning van het secretariaat. Vier actieve dames helpen ons bij de dagelijkse administratieve afhandelingen. Voor de facilitaire ondersteuning kunnen we rekenen op een vaste medewerker, die alle voorkomende activiteiten nauwgezet uitvoert.