Maak kennis met onze stagiaires.

stagiaires Arcus Fysiotherapie Zutphen

We hebben nieuwe stagiaires bij Arcus Fysiotherapie, zij stellen zich hieronder even aan je voor.

 

Hoi, mijn naam is Noa. Ik ben 21 jaar en woon in Steenderen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sporthal om te volleyballen. Ook loop ik graag af en toe hard. Aankomend half jaar loop ik mijn eindstage bij Arcus vanuit mijn opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Je zult mij de aankomende tijd tegen kunnen komen op de maandag, woensdag, donderdag of vrijdag. Ik loop dan mee bij Martin, Maaike en/of Nadia.

 

Hoi! Mijn naam is Teun Ponger, 22 jaar oud en woon in Warnsveld. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan het Saxion in Enschede. Het komende half jaar loop ik mijn laatste stage bij Bas, Ellen en Jorieke op de maandag, woensdag en vrijdag! Ik kijk erg uit naar het komende half jaar om mijn kennis te verrijken en mijzelf klaar te stomen als Fysiotherapeut met behulp van deze stage!

 

Mijn naam is Jolien van der Pol, 31 jaar en ik woon in Warnsveld. Ik ben vierdejaars student aan de Hogeschool in Utrecht waar ik de opleiding Fysiotherapie volg. Studeren doe ik met veel plezier in deeltijd, naast mijn gezin. In de periode van februari t/m juni loop ik stage op maandag, dinsdag en donderdag. Ik kijk er naar uit om op deze dagen met Marco, Paige en Christine mee te lopen. Het komende halfjaar hoop ik mijn fysiotherapeutische vaardigheden verder te ontwikkelen binnen dit prachtige vak!

 

Wij wensen onze stagiaires veel succes en een fijne tijd bij Arcus Fysiotherapie!