Terugblik afscheidsweek Diederik

De meeste mensen hebben al via welke weg dan ook begrepen dat er vorige week in de praktijk een heuse afscheidsweek is georganiseerd voor Diederik. Na 35 jaar fysiotherapeut te zijn geweest en iets minder lang maatschapslid gaat Diederik met pensioen! Wij gaan Diederik natuurlijk ontzettend missen en kijken graag samen met jullie terug op een mooie afscheidsweek.

Diederik in de keuken

Maandag werd Diederik voor de leeuwen gegooid en mocht hij tijdens onze gezamenlijk georganiseerde lunch laten zien hoe het met zijn kookkunsten gesteld was. Doormiddel van een alternatief op ‘’Hello Fresh’’, namelijk ‘’Arcus Fresh’’ mocht hij een heerlijk lunchgerecht met bijzondere ingrediënten (lees: zeebanket) voor ons in elkaar zetten. Het was erg smaakvol!

Dinsdag mocht Diederik laten zien hoe goed zijn golf-skills waren. Inmiddels weet nagenoeg iedereen dat golfen een grote hobby van hem is. Er werd een kleine competitie opgezet waarin er op 5 mini-golfbanen gespeeld moest worden tegen verschillende collega’s. Diederik heeft zijn skills meer dan waargemaakt en alle 5 collega’s die hem tegenstand probeerden te bieden glansrijk verslagen.

wandeln met oud collega's

Woensdagochtend is altijd het moment dat Diederik zijn wandelgroep heeft. Met deze gedachte ging hij richting de Gorsselse Heide. Tot zijn verbazing waren hier niet alleen de fanatieke lopers die door weer en wind hun kilometers maken, maar ook ruim 15 oud collega’s om lekker mee bij te kletsen en herinneringen op te halen.

laatste buikspierkwartierje Diederik

Donderdagavond mocht Diederik zijn laatste Medisch Fit groepen draaien en wat is nu leuker dan dit af te sluiten met je vrienden en familie. In meest prachtige sport-outfits kwamen zij aanhuppelen en werden door Diederik flink afgemat tijdens onder andere het buikspierkwartier. De vraag is of de sporters of Diederik hierbij de meeste zweetdruppels hebben geproduceerd…

Diederik wordt opgehaald met de tuktuk

Vrijdag werd Diederik opgehaald in het mooiste en vooral meest chique vervoersmiddel wat je je maar kunt bedenken, namelijk een TUKTUK! Vanuit Warken werd hij met een toeristische maar vooral regenachtige route vervoerd naar de praktijk. Aangekomen bij de praktijk werd hij opgevangen door de collega’s om zo zijn laatste werkdag in te gaan. ’s Avonds hebben we met zijn allen ‘’By Chiel’’ gegeten en onder het genot van een heerlijk drankje en vooral erg lekker hapje zijn er nog een heleboel mooie woorden gezegd en vooral fijne herinneringen opgehaald maar ook gemaakt!

Team Arcus wenst Diederik het allerbeste! DIEDERIK BEDANKT!