De expertise van Arcus brengt je naar de top

na behandeling bij Arcus wee goed lopen

Arcus Fysiotherapie heeft voor veel fysieke problemen een oplossing. Na een onderzoek daar volgt een behandelplan en via een deskundige behandeling, wordt stapsgewijs en in een verantwoord tempo  een  bevredigend  eindresultaat bereikt.

Henk Schouten heel tevreden over behandeling Arcus

Mijn naam is Henk Schouten en ik ben 74 jaar. Na twee bovenbeenamputaties en het ontslag bij mijn revalidatiecentrum, liep ik wegens heupproblemen niet goed op mijn protheses. Bij Arcus heeft mijn behandelaar mij perfect leren lopen. Dat ging daar samen met een uitgebalanceerd oefenprogramma voor mijn spieren, wat ik nu elke dag thuis moet doen. Zo kan ik elke dag af en toe de rolstoel uit en ook veilig buiten met de rollator een eindje wandelen of een boodschap doen. Na deze uitdaging werd ik bij Arcus geholpen met krachttraining, om een keer mee te kunnen doen aan een handbike wedstrijd. Nu kan ik met plezier mijn favoriete sport weer doen.

Arcus heeft een grote rol gehad in het behalen van mijn twee doelstellingen, goed lopen en fietsen. Ook ter verbetering van mijn fysieke- en mentale welbevinden.