Post-COVID-19 revalidatie bij Arcus Fysiotherapie

Post-COVID-19 revalidatie bij Arcus Fysiotherapie Zutphen

Wanneer u besmet bent geweest met het COVID-19 virus kunt u lichamelijke en psychische klachten ondervinden. Conditieverlies, spierkracht- en gewichtsverlies, moeite met oppakken van dagelijkse activiteiten, sport, hobby’s en/of werk, zijn veelgehoorde klachten die u kunnen beperken in het dagelijks leven. Het herstel kan langer duren dan u misschien gewend bent van een andere infectie of aandoening.

Herkent u bovengenoemde klachten? Dan kunt u bij ons terecht voor revalidatie. U moet daarvoor zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist van het ziekenhuis en 48 uur klachtenvrij zijn. Voor mensen die ziek zijn geweest van het coronavirus wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering.

Behandelprogramma op maat

Ons revalidatieprogramma is erop gericht om u op weg te helpen om zo optimaal mogelijk te functioneren in dagelijkse activiteiten, werk en/of sport. Op basis van het intakegesprek adviseren wij u over het meest passende revalidatietraject. Afhankelijk van uw situatie betrekken we daar indien nodig ook andere disciplines zoals een ergotherapeut, logopedist of diëtist bij. Daarnaast staan we in contact met de revalidatiearts en huisartsen en is er mogelijkheid tot overleg. Samen werken we aan de beste zorg voor u.

Binnen Arcus Fysiotherapie begeleiden Annemarie Diekman (revalidatie- en manueel therapeut) en Hester Pattipeilohy (long fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut) u bij uw herstel.

Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat via tel. 0575 51 76 77

of via de website: www.arcusfysiotherapie.nl.