Nu ook podotherapie bij Arcus Fysiotherapie

Thomas Hesp Podotherapie Segerink bij Arcus Fysiotherapie Zutphen

Hallo Zutphen,

Dit is Thomas. Thomas Hesp is sportpodotherapeut bij Podotherapie Segerink. Hij is vanaf 31 augustus iedere maandagmiddag te vinden bij Arcus Fysiotherapie in Zutphen, voor al uw voet- en houdingsklachten. Speciale aandacht gaat uit naar sporters en kinderen.

“Om een sporter goed te kunnen begeleiden is kennis van verschillende sporten erg belangrijk. Iedere sport is uniek en kent zijn eigen bewegingen, schoeisel, ondergrond en regels. Zo kan dezelfde blessure voorkomen bij een hardloper, tennisser en wielrenner. De begeleiding daarentegen is bij alle drie de sporten verschillend. Ook sportschoeisel is voor iedere sport uniek, hardloopschoenen staan bekend om licht gewicht en dempend terwijl een wielrenschoen stevig is met carbon elementen.

Iedere sport is uniek en dus is iedere behandeling uniek. De sportpodotherapeut erkent de sport en stemt de begeleiding af op de situatie van de sporter. Tevens richt een sportpodotherapeut zich op preventieve behandeling om (top)sporters voor blessures te behoeden. Meestal wordt er gebruik gemaakt van digitale meetsystemen om nauwkeurige aanpassingen te verrichten aan desbetreffende schoeisel en/of zolen”

Herkent u zich in het bovenstaand verhaal?

Bel dan voor een afspraak op maandagmiddag bij Arcus Fysiotherapie naar: Podotherapie Segerink 0570-609860

De voorbereidingen voor de ruimte voor de podotherapeut zijn inmiddels afgerond, de vergader- kinderkamer is gedeeltelijk voorzien van een nieuwe (gladde) vloer, zodat Thomas zijn werk hier goed kan doen.

kinder- vergaderkamer Arcus Zutphen nieuwe ruimte podotherapie Arcus Fysio Zutphen