Nog niet sporten in de oefenzaal

Allemaal wél naar de kapper maar nog niet naar de sportschool. Misschien is het ook nog wat te vroeg om de draad op de oude manier weer op te pakken. De jongeren groepen zijn de eersten die deze week weer konden starten. Kleine groepen jongeren trainen in de buitenlucht met dank aan KVZ!  Als je goed luistert naar de geluiden dan verwachten we in de maand juni onder strikte voorwaarden ook voor volwassenen weer wat trainingen te mogen geven. Hoe die voorwaarden er precies uit gaan zien weten we nog niet maar……
–       de groepsgrootte en duur zullen worden gelimiteerd
–       deelname zal op inschrijving moeten gebeuren
–       als het mogelijk is in de buitenlucht trainen
–       kleedruimtes en sanitair zullen gesloten blijven
Arcus Fysiotherapie zal jullie in deze en de komende week laten weten hoe dat precies vorm gaat krijgen. Tools die daarvoor beschikbaar zullen komen zijn de Arcus Medisch Fit app en via een portaal op internet. We doen nu de laatste tests en wachten de allerlaatste ontwikkelingen af.
Ondertussen start de fysiotherapie weer op. Fijn om weer aan de slag te kunnen zijn. We merken dat veel mensen met name het trainingsgedeelte hebben gemist. Anderen zijn trots op de manier waarop ze met hun dagelijkse oefeningen een goed alternatief hebben gevonden.
Bijna iedereen mist het fysiek contact en de gezelligheid van het samen sporten. Wij Ook!
Deze week zijn natuurlijk de oefensessies op YouTube beschikbaar. Onder andere het beloofde filmpje van Wilma en Marleen met oefeningen op en achter de stoel: klik hier
Een nieuw filmpje zonder muziek van Dianne en Martine voor oncologie en oedeem: klik hier
Je kunt een breed aanbod vinden via facebook en de www.arcusfysiotherapie.nl
En natuurlijk:
Bij vragen over trainingsvormen, oefenprogramma’s of blessures: trainingen@arcusfysiotherapie.nl. We lezen dagelijks de mail en zullen de vragen beantwoorden of contact met u opnemen.
Met vragen over uw abonnement: info@arcusfysiotherapie.nl
We wensen jullie heel veel sterkte en veel plezier met de oefeningen.