Routebeschrijving Arcus Fysiotherapie Zutphen

Komend uit de richting Brummen/Arnhem via de N348:

Volg de richting Zutphen-Lochem. U passeert de (nieuwe) IJsselbrug en neemt vervolgens de eerste afrit. Bij de rotonde linksaf richting Zutphen/Deventer. Bij de tweede rotonde rechtdoor. Bij de tweede stoplichten linksaf de Gerard Doustraat op. Ga de tweede weg rechts de Berkenlaan op. Bij kruising met voorrangsweg rechtsaf de Paulus Potterstraat op. U vindt ons aan het eind van de weg rechts.

Komend uit de richting Voorst/Apeldoorn via de N345

Na het spoorwegviaduct bij de stoplichten rechtsaf richting Brummen/Arnhem. U rijdt weer van Zutphen af. Bij de rotonde rechtsaf richting Zutphen/Lochem. Zie verder de beschrijving via Brummen/Arnhem.

Komend uit de richting Lochem via de N346

Bij binnenkomst van Zutphen bij de stoplichten linksaf de N348 op. Bij de eerste stoplichten rechtsaf de Warnsveldseweg op. Direct na de benzinepomp aan de linkerkant, linksaf de Berkenlaan op. Bij kruising met voorrangsweg linksaf de Paulus Potterstraat op. U vindt ons aan het eind van de weg rechts.

Komend uit de richting Vorden via de N319

Bij de rotonde gaat u linksaf via de N314 richting Zutphen. Vervolgens gaat u bij twee rotondes rechtdoor. Dan neemt u de eerste afrit. Op de rotonde slaat u linksaf richting Zutphen/Deventer. Zie verder de beschrijving via Brummen/Arnhem.

Komend uit de richting Deventer-Gorssel via de N348

Blijf de N348 volgen, bij de rotonde rechts aanhouden richting Zutphen (nieuwe rondweg). Bij de tweede rotonde rechtdoor de N 348 blijven volgen richting Zutphen.
U komt Zutphen binnen en gaat bij de stoplichten rechtdoor, daarna bij het derde stoplicht rechtsaf slaan ( op de hoek van de brandweerkazerne, de Gerard Doustraat) ,
dan de tweede straat rechts (Berkenlaan), bij de kruising met voorrangsweg rechtsaf de Paulus Potterstraat op. U vindt ons aan het eind van de weg rechts. 

Route