Er is weer meer mogelijk.

meer versoepelingen

We willen jullie op de hoogte stellen van de veranderingen zoals we die na 25 februari zullen doorvoeren.

Er is dan weer veel mogelijk. Dat geeft ruimte om weer terug te keren naar normaal maar vraagt, naar onze mening, ook een grote verantwoordelijkheid. We versoepelen daar waar dat de trainingen ten goede komt, maar zullen tegelijkertijd ook terughoudend zijn.

Concreet gaat dit voor jullie trainingen bij Arcus betekenen:

  • de grootte van de groepen blijft gelijk, daar waar mogelijk wordt dit de komende tijd verruimd
  • de verplichting om een mondkapje te dragen vervalt
  • de verplichting controle corona toegangsbewijs komt te vervallen, de schriftelijke gezondheidscheck vooraf komt te vervallen
  • de trainingsblokken worden weer verruimt naar 1,5 uur
  • we blijven waar mogelijk de toestellen op 1,5 meter houden
  • de koffie corner, douches en kleedkamers zijn weer zonder beperking te gebruiken

Wat voorlopig nog niet gaat verdwijnen zijn de groene doekjes en spuitflesjes. We vragen jullie wél vriendelijk de “techniek” van het reinigen te wijzigen door wat reinigingsmiddel op het doekje te spuiten en niet meer rechtstreeks op de toestellen. Dit scheelt reinigingsmiddel maar ook schade aan de apparatuur.

De abonnementen die gestopt zijn vanwege het niet kunnen tonen van een vaccinatiebewijs of herstelbewijs zullen vanaf deze maand weer geactiveerd worden. We hopen dan vanaf deze week weer écht iedereen te kunnen begroeten.

Het zou mooi zijn wanneer dit onze laatste corona nieuwsbrief is. We zullen jullie wél blijven informeren over jullie abonnementen, trainingen en het wél en wee van Arcus Fysiotherapie.