Corona COVID-19 update 15 maart 2020

corona update 15 maart 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 maart 2020 17.00 uur

Gezien de huidige ontwikkelingen zien wij ons nog meer genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid.

Arcus Fysiotherapie zal vanaf maandag 16 maart 2020 tot nader bericht MEDISCH FIT EN ALLE OVERIGE GROEPSLESSEN EN GROEPSBEHANDELINGEN laten vervallen.

Wij zullen alleen fysiotherapeutische individuele behandelingen uitvoeren, mits u niet tot de risico groep behoort.

Bij een behandeling aan huis zal ook per situatie beoordeeld worden of de therapie door kan gaan.

Wij proberen zoveel mogelijk mensen persoonlijk te benaderen, maar u zult begrijpen dat dit niet altijd zal lukken. Wij vragen u daarom onze website en Facebook pagina in de gaten te houden voor de laatste veranderingen.

Vanzelfsprekend staan wij open voor coaching en/of adviezen op afstand. Dus telefonisch/via mail of app. Dit kunt u met de eigen therapeut afstemmen.

Daarnaast doen we nogmaals een dringend verzoek de praktijk te mijden indien u klachten hebt. Keelpijn en een lichte verkoudheid behoren zeker ook tot de klachten. Volg de richtlijnen van het RIVM

Van ons kunt u verwachten dat wij strenge hygiënische maatregelen hebben genomen en onze therapeuten zullen niet werken indien zij bovengenoemde klachten hebben.

Wij hopen op uw begrip in deze, ook voor ons, zeer ongewone situatie. Hopelijk tot snel, in goede gezondheid.

Maatschap Arcus Fysiotherapie