Arcus zomerrooster

zomer rooster 2022

Vanaf 18 juli is het zomerrooster van kracht. Dit betekent een tijdelijke aanpassing van de begintijden, groepsgrootte en groepsplanning voor Medisch Fit. Het zomerrooster is geldig van 18 juli tot 29 augustus.

De belangrijkste veranderingen hieronder op rijtje:

-de avondgroepen worden samengevoegd tot 1 groep van 18.30 tot 20.30
-de zaterdagochtendgroepen worden samengevoegd tot 1 groep van 08.30-10.30
-er zullen mogelijk gedurende de vakantieperiode nog 1 of 2 groepen tijdelijk uit het rooster worden gehaaldWe vragen jullie het rooster goed in de gaten te houden en bij je reservering goed naar begin- en eindtijd van de groep te kijken. Voor de meesten zullen de veranderingen in de zomer weinig tot niets betekenen.

Wil je je trainingen inhalen omdat  deze door vakantie (of andere redenen)  niet door kunnen gaan, dan graag credits hiervoor aanvragen bij de balie (of via trainingen@arcusfysiotherapie.nl) Met deze credits kun je dan de  gemiste trainingen gedurende het abonnement inhalen.

Maatregelen ter voorkoming van besmetting blijven ongewijzigd:

-schoonmaken van toestellen niet verplicht maar wel geadviseerd
-na gebruik van cardio apparatuur ( fiets, loopband etc.) altijd reinigen van contact- oppervlakken
-vanwege de groepsgrootte blijft reservering van trainingstijden verplicht

Temperatuur oefenzaal:
Het lijkt er op dat de nieuwe installatie zijn werk doet. We houden een gemiddelde temperatuur van ongeveer 20 graden aan en ventileren de hele dag. Een warme dag hoeft geen belemmering te zijn om te komen trainen!

Vakantie:
Veel collega’s zullen in de loop van de komende 8 weken op vakantie zijn. Er zal altijd een vervanger zijn die de groep onder zijn hoede heeft en jullie kan helpen.

Namens het hele Arcus Team wensen we jullie een prettige zomer!